About me

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Μερική διαγραφή δανείων προσφέρει η Eurobank. Δανειολήπτρια πέτυχε διαγραφή του μισού δανείου με τον Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών!!!

Ενώ πολλοί δανειολήπτες είναι δύσπιστοι ως προς το να απαντήσουν στο τυποποιημένο έντυπο του Κώδικα Δεοντολογίας που αποστέλλουν οι Τράπεζες, κάποιοι άλλοι δανειολήπτες, που ανταποκρίθηκαν, κατάφεραν είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, είτε να διαγράψουν μέρος αυτών.

Στη προκειμένη περίπτωση, δανειολήπτρια με σημαντική ακίνητη περιουσία και δίχως άλλες οφειλές σε τραπεζικά ιδρύματα, είχε οφειλές από πιστωτική κάρτα ύψους 10.449,45 ευρώ. Με αίτημα της προς την Τράπεζα και μετά την τήρηση της διαδικασίας του Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών, η Τράπεζα διέγραψε το ποσό των 6.549,45 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλλει πρώτα σε 80 δόσεις των 54,39 ευρώ συνολικά το ποσό των 3.900 ευρω. Το εν λόγω πρόγραμμα ονομάζεται forgiveness debt (άφεση χρέους) και εγκρίνεται από επιτροπή εντός της Τράπεζας. Το δάνειο χωρίζεται σε δύο μέρη, και εφόσον ο δανειολήπτης αποπληρώσει το πρώτο μέρος του δανείου κανονικά, το δεύτερο μέρος διαγράφεται σαν επιβράβευση.

 2,806 total views,  1 views today

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *